Hej! Jag är din nya digitala marknadsförare!

Jag söker LIA våren 2022 mellan den 7 mars - 13 maj.

Emma Rosén heter jag. Jag är 25 år gammal och kommer från Uppsala, den vackra studentstaden där jag också tidigare fullföljt en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap under tre år. Eftersom man aldrig kan få för mycket kunskap kände jag efter examen att jag ville påbörja en ny resa, vilket gjorde att jag hamnade på Medieinstitutet där jag nu studerar till onlinemarknadsförare.

 

 

Digital marknadsföring har alltid varit ett stort intresse för mig, och det är just därför jag valde den här utbildningen. Med mitt strategiska tänk, lösningsorienterade mindset och min nyfikenhet för nya kunskaper ser jag fram emot att komma ut på LIA på en byrå där jag kan få utveckla mina kunskaper inom digital marknadsföring.

Snabbt om mig

Jag har ett stort intresse för sociala medier och allt som hör till, gillar utmaningar och att nå de mål jag satt upp är en självklarhet för mig.

Jag har en analytisk förmåga, ett starkt driv med ett lösningsorienterat och strategiskt mindset.

Med ett glatt sinne, en stor nyfikenhet och vilja att lära hoppas jag att ni ser potentialen i mig och mina kompetenser.

Under de 1,5 åren jag studerar till onlinemarknadsförare kommer jag att lära mig allt från strategisk marknadsföring, till digital analys och SEO/SEM och en massa därtill. Att det är ett snabbt tempo gör att jag snabbt får lära mig hur det fungerar ”i den riktiga världen”, där snabba beslut ska tas och pitchar ska göras på kort tid. 

 

Jag hoppas att min LIA-period kan ge mig en möjlighet att utveckla det jag lärt mig hittills i min utbildning, men självklart hoppas jag också kunna få nya kunskaper och få en bra koll på hur det är att arbeta på byrå. 

Har du några frågor, eller  vill veta mer om mig? Kontakta mig i formuläret nedan. 

 

Hoppas att vi ses! 👋 

Låter jag intressant? Hör av dig!